CORONAVIRUSȘtirile zilei

VIDEO: Băut la volan, un tânăr din Buzău a vrut să dărâme un stâlp cu mașina

Ziua de Sfântul Ștefan n-a fost una prea fastă pentru un tânăr de 33 de ani, din municipiul Buzău, care, amețit de aburii alcoolului, s-a urcat la volan și a fost la un pas să doboare un stâlp pe bulevardul Nicolae Titulescu.

Accidentul s-a produs marți seară, în jurul orei 20:00. Tânărul de 33 de ani, care conducea un autoturism Dacia Logan dinspre strada Transilvaniei înspre Prefectură, a pierdut controlul volanului în apropiere de Policlinica „23 August” și a intrat cu mașina într-un stâlp de beton de pe trotuar. Impactul a fost atât de puternic, încât partea din față a mașinii a fost complet distrusă, stâlpul a fost aproape scos din pământ, iar șoferul petrecăreț, aflat singur în autoturism, a fost rănit și transportat de urgență la spital.

La testarea cu aparatul Dragger, oamenii legii au avut surpriza să constate că tânărul băuse bine în momentul producerii accidentului, rezultatul în cazul său indicând o valoare de 1.00 mg alcool pur în aerul expirat.

O echipă Electrica a sosit și ea la fața locului pentru a evalua pagubele și a stabili dacă stâlpul constituie sau nu un pericol pentru siguranța traficului rutier și pietonal, dat fiind că structura sa de rezistență a fost serios afectată.

Pe numele șoferului va fi acum întocmit dosar penal, urmând ca pagubele să fie suportate tot de acesta, dat fiind că asigurarea nu despăgubește în situația în care conducătorul auto s-a aflat în stare de ebrietate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button