CORONAVIRUSȘtirile zilei

VIDEO: Buzoiancă agresată, după un incident în trafic

O buzoiancă a fost agresată, astăzi, după o tamponare în trafic petrecută pe drumul județean DJ 203K.

Incidentul s-a produs în zona localității buzoiene Cernătești. Potrivit Danielei Săndoiu, o cunoscută activistă din domeniul protecției animalelor, totul a început după ce șoferul unui Logan cu numere de Ialomița a efectuat o depășire, lovindu-i oglinda.

Buzoianca i-a făcut semn șoferului să oprească, după care i-a propus să încheie un acord amiabil, pentru a nu se mai ajunge la poliție. Nici măcar apelurile femeii la 112 nu i-a făcut pe cei doi soți din Loganul „vinovat” să cadă la învoială. Mai mult decât atât, soția șoferului acuzat că a produs tamponarea a început să o lovească pe buzoiancă, smulgându-i din mână telefonul cu care aceasta filma.

Doar intervenția soțului a fost de natură s-o oprească pe femeia iritată că șoferița voia să-i fotografieze mașina. În cele din urmă, spiritele s-au calmat. Daniela Săndoiu a rămas însă cu mașina avariată și este hotărâtă să depună plângere.

VIDEO:

Acest individ mi-a lovit mașina,am sunat la 112,mi s-a spus sa merg sa fac o plângere după ce fac poze la mașină,iar doamna care era cu domnul șofer în mașină m-a lovit,mi-a luat telefonul și a fost foarte agresiva! Când au plecat a luat o piatră să mă lovească și a lovit în masina lor! Legea junglei,asta e la noi!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

4 comentarii

  1. Va rog frumos sa anuntati accidentul la poliția de pe raza de competență. Faceti denunț , cu detalii despre loganul care va lovit si apoi depuneti si plângere penală împotriva femeii agresive. Va rog sa fiti o adevărată activista, fiti un exemplu pentru cetateni si astfel vor sti cum sa procedeze in astfel de spete.
    Reveniți cu detalii, va rugam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close