Știrile zilei

VIDEO: Carnagiu pe E85 | Cincisprezece victime, Planul Roșu activat!

Un accident de circulaţie în care au fost implicate patru mașini s-a produs duminică după-amiază pe drumul european E85, pe raza localității Urziceni. Paisprezece persoane au fost rănite, iar o alta a decedat după un accident care ar fi avut drept cauză neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie.

La fata locului au fost deplasate mai multe echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare si prim ajutor, o ambulantă SMURD, o autospecială pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ. De asemenea, la fața locului a sosit și un elicopter SMURD.

Din primele date, se pare că un tânăr a decedat pe loc, iar alte paisprezece persoane au fost rănite. Unele dintre ele sunt în stare gravă și au fost preluate de ambulanțele și de elicopterul SMURD sosite la fața locului.

Un șofer aflat în trafic a filmat totul și a postat imaginile pe Facebook. Filmarea bărbatului începe înainte ca forțele ISU să ajungă înteren. Pe imagini se vede cum mai mulți participanți la trafic sar în ajutorul victimelor și încearcă să le scoată din mașini.

Traficul pe E85 a fost blocat mai bine de două ore, timp în care echipajele medicale i-au evacuat pe răniți, iar anchetatorii au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs tragedia.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button