CORONAVIRUS

VIDEO: Ce au pățit „SĂMÂNȚARII” Buzăului

Mai mulți tineri care au confundat orașul cu ulița au căzut victime propriei lipse de bun-simț. Polițiștii locali care i-au găsit prin diferite zone ale orașului le-au pus mătura în mână și nu i-au lăsat până nu și-au strâns mizeria făcută. De asemenea, tinerii n-au scăpat nici fără amendă.

În weekend, polițiștii locali au luat orașul la pas pentru a descoperi fapte antisociale și a menține un climat de ordine și liniște. Au avut la ei și chitanțierul cu amenzi, iar „clienții” nu au întârziat să apară: Tineri spărgând semințe și aruncând chiștoace pe domeniul public, buzoieni ieșiți cu grătarul în stradă, proprietari de locuințe care au lăsat grămezile de moloz pe trotuar, șoferi parcând aiurea cu drumul au reprezentat doar câteva dintre cazurile „tratate” de către polițiștii locali.

În afară de sancțiunile aplicate, oamenii în uniformă le-au dat contravenienților și o lecție de morală din care – speră aceștia – să se înțeleagă ceva. Tinerii au fost puși să își strângă mizeria, după care li s-au înmânat amenzile.

În urma activitătilor desfasurate în weekend, au fost legitimate 431 persoane, fiind aplicate 116 sanctiuni contraventionale, în valoare de 13 560 lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button