Din BuzăuEducaţieȘtirile zilei

VIDEO: Două eleve de gimnaziu, protagonistele unei bătăi crunte la ieșirea de la ore

Un episod neplăcut din viața școlii s-a consumat miercuri, în comuna Luciu, la ieșirea de la ore, acolo unde două eleve de gimnaziu și-au împărțit pumni și picioare spre deliciul colegilor, care au filmat întreaga scenă.

Situația ar fi cel mult de un comic grotesc, dacă n-ar fi tragică. Cele două eleve de clasa a VII-a / a VIII-a s-ar fi încăierat din cauza unor neînțelegeri adolescentine. Mai exact, conflictul ar fi izbucnit de la anumite „bârfe” ce o vizau pe una dintre elevele mult prea preocupate de viața „extrașcolară” decât de învățătură și de examenele care bat la ușă.

Cel mai grav este însă că, în ciuda nenumăratelor eforturi și strategii antiviolență implementate în școli, astfel de neînțelegeri degenerează în bătăi crunte, la care ceilalți asistă ca simpli spectatori.

Situația ar fi ajuns și în atenția Poliției, care a deschis o anchetă, urmând a dispune măsuri în acest caz. Vom reveni cu amănunte legate de poziția școlii vizavi de această situație.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Incep sa vad in mass mediat tot mai multe videoclipuri cu violenta , se intampla la noi in scoli lucrurile astea , sunt si videoclipuri filmate de mai multa vreme si „aduse„ la zilele noastre . Din pacate lucrurile astea se intampla si trebuie luate masuri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button