Administrație

VIDEO: Drapelul Național a fost arborat la Buzău. Filmul evenimentelor

Sute de buzoieni s-au adunat astăzi în Piața Daciei pentru a asista la manifestațiile dedicate Zilei Drapelului Național al României.

În prezența a nenumărați reprezentanți ai autorităților județene, militarii P1150117Garnizoanei Buzău au arborat steagul tricolor, nu înainte ca șefa Arhivelor Naționale de la Buzău, Anca Pororo, să prezinte pe scurt semnificația stindardului nostru național.

Au urmat binecuvântările preoților și un scurt moment artistic al elevilor de la Palatul Copiilor, pentru ca, finalul întâlnirii să fie dedicat defilării Gărziii de Onoare.

În cadrul aceleiași manifestații, comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica”, generalul Lucian Foca, a înmânat câtorva veterani drapelul național, împreună cu o fotografie.

La activititățile din Piața Daciei au  participat atât militari din cadrul mai multor structuri, cât și oficialități din cadrul Instituției Prefectului Judetului Buzau, Consiliului Judetean Buzau, Primariei Municipiului Buzau, Garnizoanei Buzau, Tribunalului si Parchetului Judetean.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button