Știrile zilei

VIDEO: Explozie DEVASTATOARE pe strada Transilvaniei / Un mort și trei răniți grav

Tragedie la un atelier de sudură de pe strada Transilvaniei, dincolo de Fabrica de Bere. Un om a murit și alți trei au fost grav răniți, după ce o butelie ar fi explodat în incinta spațiului tehnic în care se lucra. Poliția, Procuratura și ITM au deschis o anchetă.Explozie TR
Nenorocirea s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14.00, la atelierul deținut de Mihai Lăcătușu, pe strada Transilvaniei, nr. 377. Pompierii au două variante pentru stabilirea cauzei incendiului: explozia unei butelii și aprinderea unui tanc de combustibil la care se lucra. În deflagrație a pierit o persoană, în timp ce alți trei oameni, cu vârste cuprinse între 16 și 32 de ani, au fost grav răniți. Pentru doi dintre ei, salvarea ar putea veni din partea Spitalului de Arși din Capitală, acolo unde medicii buzoieni deja să gândesc să îi trimită.
Forțe impresionante de salvatori au fost puse în mișcare imediat după anunțarea tragediei. Trei autospeciale ale pompierilor și mai multe salvări au fost trimise în zonă, în timp ce mai multe echipaje de polițiști au izolat perimetrul și au dirijat traficul.
În continuare, la fața locului de află reprezentanți ai Poliției, ai Parchetului și ai ITM, care au deschis o anchetă, pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: