Știrile zilei

VIDEO: Impact NIMICITOR între două TIR-uri, pe Șoseaua Spătarului / Ce făcea șoferul vinovat, la venirea poliției

Două TIR-uri au fost implicate vineri, la prânz, într-un accident produs pe Șoseaua Spătarului, în  apropiere de Buzău.tir2

Evenimentul rutier s-a produs din cauza neatenției. Un TIR înmatriculat în Buzău, care se deplasa înspre Costești, a semnalizat shimbarea direcției spre stânga, pentru a intra în curtea unui depozit. Șoferul din spatele său, un polonez în vârstă de 41 de ani, nu a păstrat distanța regulamentară față de autocamionul din fața, sa moment în care a acroșat remorca acestuia și au părăsit carosabilul.

loading...

Impactul a fost atât de puternic, încât cabina autocamionului înmatriculat în Polonia s-a înfipt în pământ. Conducătorul auto a scăpat ca prin minune, iar acum se află la Poliție, pentru cercetări. Martorii spun că, imediat după impact, șoferul polonez a ieșit singur din cabina distrusă și a început să filmeze cu telefonul mobil.

În continuare, polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului. Traficul în zonă nu a fost afectat.

tir1

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5