Știrile zilei

VIDEO: Impact NIMICITOR între două TIR-uri, pe Șoseaua Spătarului / Ce făcea șoferul vinovat, la venirea poliției

Două TIR-uri au fost implicate vineri, la prânz, într-un accident produs pe Șoseaua Spătarului, în  apropiere de Buzău.tir2

Evenimentul rutier s-a produs din cauza neatenției. Un TIR înmatriculat în Buzău, care se deplasa înspre Costești, a semnalizat shimbarea direcției spre stânga, pentru a intra în curtea unui depozit. Șoferul din spatele său, un polonez în vârstă de 41 de ani, nu a păstrat distanța regulamentară față de autocamionul din fața, sa moment în care a acroșat remorca acestuia și au părăsit carosabilul.

Impactul a fost atât de puternic, încât cabina autocamionului înmatriculat în Polonia s-a înfipt în pământ. Conducătorul auto a scăpat ca prin minune, iar acum se află la Poliție, pentru cercetări. Martorii spun că, imediat după impact, șoferul polonez a ieșit singur din cabina distrusă și a început să filmeze cu telefonul mobil.

În continuare, polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului. Traficul în zonă nu a fost afectat.

tir1

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button