Politică

VIDEO: Întâlnire electorală, la Beceni | Laurențiu Constantin, susținut de mai-marii PSD

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a participat, astăzi, la o întâlnire electorală în comuna Beceni, alături de primarul în funcție și totodată candidatul pentru un nou mandat, Dumitru Laurențiu Constantin.

Întâlnirea a avut loc în zona blocurilor din centrul comunei Beceni, zonă în care și-au dat întâlnire zeci de localnici veniți să-l susțină pe Laurențiu Constantin în cursa pentru primărie, dar și să adreseze întrebări mai-marilor PSD.

În cadrul întâlnirii, Constantin Toma a vorbit despre necesitatea unei bune colaborări între municipiul Buzău și comuna Beceni, în vederea atragerii de fonduri pentru dezvoltare, începând de la rețea de canalizare, sistem de alimentare cu gaze, transport modern, asfaltare în toate zonele comunei, iar lista poate continua.

La întâlnire au mai participat senatorul Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii, și deputatul buzoian Ionela Dobrică.

Atmosfera a fost dominată de discuții constructive, iar oamenii au fost pozitivi, deși opoziția a încercat să provoace scandal chiar în toiul reuniunii, trimițând câțiva agitatori în mijlocul mulțimii.

Cei prezenți au susținut ideile primarului Laurențiu Constantin, arătându-și totodată susținerea pe data de 27 septembrie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: