Știrile zilei

VIDEO: Nu s-a asigurat și a produs un dezastru

Un șofer în vârstă de 38 de ani, din Stâlpu, s-a aflat la originea unui accident soldat cu patru victime și trei mașini avariate. Bărbatul circula în Mărăcineni în momentul în care a decis să traverseze E 85 de pe o stradă laterală către alta. Șoferul nu s-a asigurat la pătrunderea pe E85 și a intrat în coliziune cu un autoturism VW Golf, apoi cu un Logan.

Potrivit IPJ Buzău, un șofer de 38 de ani din Stâlpu, care se deplasa cu autoturismul în comuna Mărăcineni – pe str. Depozitului către intersecția cu DN2 E85-, nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea pe drumul european unui autoturism condus pe direcția Vrancea-Buzău de către o șoferiță de 19 ani din Țintești.

În urma coliziunii, autoturismele au ricoșat pe sensul de mers Buzău-Vrancea, lovind o altă mașină, la volanul căreia se afla un bărbat de 65 de ani din Săgeata.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 38 de ani și a unei pasagere din mașina sa, o femeie de 31 de ani, respectiv a șoferiței de 19 ani și a unui pasager de 42 de ani din autoturismul condus de către tânără. Cele patru persoane rănite au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate. Polițiștii vor întocmi dosar penal și continuă cercetările.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close