AdministrațieȘtirile zilei

VIDEO: Șeful CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, Moș Nicolae pentru 470 de copii

Bucurie pentru aproape cinci sute de copii din centrele de protecție și din școlile din Buzău. De Moș Nicolae, administrația județului le-a organizat un spectacol și le-a oferit cadouri, în cadrul unei festivități desfășurate astăzi, la Sala Mare a Consiliului Județean.
Într-o sală arhiplină, cei mici au fost introduși în minunata lume a poveștilor printr-un spectacol susținut de actorii Teatrului Excelsior, Cadouri CJcare au pus în scenă o piesă specifică sărbătorilor de iarnă. La final, 470 de copii au primit cadouri din partea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
Micuții – copii din centrele de plasament și elevi ai școlilor din Buzău – au fost însoțiți, duminică la prânz, de cadre didactice și de părinți. La sfârșitul activității, președintele Consiliului Județean, ec. Petre Emanoil Neagu, a urat „La mulți ani” tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui și și-a exprimat mulțumirea de a fi adus un strop de bucurie în sufletele celor mici:
„Sunt fericit că, pe lângă copiii care au posibilități, astăzi au fost și copii care au posibilități materiale mai puține și care, azi-dimineață, când s-au trezit, probabil că nu au găsit nimic în ghetuțe. Sper că am adus puțină bucurie în sufletul lor; nu am făcut-o pentru niciun alt motiv, ci doar din suflet pentru suflet și pentru viitor.”, a declarat șeful CJ.
A devenit o tradiție pentru Consiliul Județean ca, în preajma sărbătorilor de iarnă, să organizeze spectacole și să ofere cadouri copiilor din Buzău, care au posibilități financiare reduse. Și anul trecut, administrația județeană a organizat un eveniment similar, în cadrul căruia sute de copii au primit daruri și s-au bucurat de un moment artistic.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: