AdministrațieȘtirile zilei

VIDEO: Problema transportului de la Mărăcineni și-a găsit rezolvare

Un nou protest a avut loc sâmbătă, în fața Primăriei Mărăcineni. * Aproximativ 150 de oameni au ieșit în stradă, nemulțumiți de faptul mijloacele de transport de pe linia lui 2M nu mai au voie de o săptămână să treacă de pod. * Primarul comunei, Constantin Dumitru, spune că a găsit cheia rezolvării acestei probleme și promite că localnicii vor beneficia din nou de transport ieftin și rapid. *Maracineni
Criza microbuzelor de la Mărăcineni este pe cale să se rezolve. Primarul Constantin Dumitru a identificat soluția optimă pentru ca 2M-ul să circule din nou pe DJ203K. Potrivit acestuia, luni, Consiliul Local urmează să emită un document prin care solicită Primăriei Buzău să preia o cotă mică din acțiunile Transbus. Astfel, 2M poate trece din transport urban în transport regional, dat fiind că Primăria Mărăcineni va fi și ea acționar al societății de transport.
Primarul  este optimist și le-a transmis localnicilor adunați azi la protest speranțe că situația va avea un deznodământ cât mai rapid. Cererea de preluarea a unei părți din acțiuni va ajunge pe masa consilierilor municipali de la Primăria Buzău chiar luni, urmând ca aceștia să o dezbată în ședința ordinară din 25 februarie. Acest lucru înseamnă că până la sfârșitul lunii, localnicii din Mărăcineni ar putea circula din nou cu microbuzele și autobuzele 2M.
Protestul de azi a fost unul de scurtă durată. Oamenii au încercat să blocheze șoseaua traversând încontinuu pe trecerea de pietoni, însă au fost descurajați rapid de polițiști, care le-ar fi spus că, dacă vor trece pe zebră încercând să blocheze drumul, se vor alege cu dosare penale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button