Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

VIDEO: Buzoiancă de 19 ani, târâtă cu mașina de fostul iubit

Scene de coșmar s-au derulat azi-noapte, în cartierul Broșteni din municipiul Buzău. O tânără a fost găsită agonizând în plină stradă, după ce iubitul său ar fi târât-o cu mașina, într-un acces de furie.

În jurul orei 23:20, un apel la 112 anunța că o tânără zace pe o stradă din cartierul Broșteni, în apropierea Colegiului ASE. Fata ar fi fost victima unei agresiuni din partea propriului iubit care, într-un acces de furie, ar fi târât-o cu mașina, după care s-a făcut nevăzut.

Martori ai cumplitului eveniment au fost cioburile împrăștiate pe carosabil de la geamul BMW-ului și urletele de durere ale victimei. În tot acest timp, o prietenă de-a fetei a stat tot timpul lângă aceasta și le-a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Testată cu aparatul Dragger: 0.93 g/l alcool pur în aerul expirat

Se pare că totul a început după o întâlnire cu scântei între cei doi. Tânărul în vârstă de 27 de ani și iubita sa, cu opt ani mai mică, se despărțiseră de curând, iar aseară au avut o întâlnire la blocul în care locuia fata. În BMW-ul bărbatului se mai afla un prieten al acestuia, care îl însoțise la întâlnire.

De cealaltă parte, și tânăra venise însoțită de o prietenă. După ce foștii iubiți și-au aruncat vorbe grele, bărbatul i-a spus fetei că pentru ei nu mai există nicio cale de împăcare, moment în care lucrurile au luat-o razna. Fata de 19 ani, aflată în stare de ebrietate, s-a agățat de mașina fostului iubit, un BMW Coupe, care a târât-o câțiva metri. Tânăra s-a desprins de mașină și a căzut pe asfalt. Geamul autoturismului s-a făcut țăndări, însă șoferul nu a mai oprit și a șters-o de la fața locului.

Urcată în ambulanță, fata a povestit tot cu lux de amănunte, inclusiv ce băuturi a consumat. Ajunsă la spital cu leziuni pe față și membre, ea a declarat că nu vrea să depună plângere împotriva fostului iubit.

După ce s-a făcut nevăzut, tânărul a fost identificat de polițiști. În cauză se va întocmi dosar penal pentru accident.

FOTO|VIDEO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button