PoliticăȘtirile zilei

VIDEO: Traian Băsescu, în vizită la Buzău / Mișcarea Populară și-a lansat candidații

Câteva sute de membri și simpatizanți ai Mișcării Populare au participat sâmbătă, 5 martie 2016, la lansarea candidaților partidului, eveniment ce s-a desfășurat la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.
Printre invitați s-au numărat fostul președinte de stat, Traian Băsescu și secretarul general al partidului, Dorel Onaca. În cadrul DSC_0034conferinței, prezidate de președintele MP Buzău, av. Nicu Cristian, au fost prezentați candidații pentru alegerile locale, printre care Ion Marin, propus pentru Primăria municipiului, dar și oameni care țintesc administrații de comune.
Președintele Băsescu le-a transmis buzoienilor că își dorește locul 1 în alegeri și că speră să revină în județ și în cadrul campaniei electorale.  În discursul său, Băsescu s-a referit la posibilitățile economice și la resursele Buzăului, îndemnându-i pe buzoieni să își aleagă o administrație competentă.
De asemenea, fostul președinte s-a referit și la mult-trâmbițata preluare a șefiei MP Buzău de către senatorul Victor Mocanu: „Ceva mai ridicol n-am putut să aud.”, a tunat Băsescu. La final, în stilu-i caracteristic, fostul șef de stat a spus două bancuri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button