Utile

Vine târgul în Buzău | Îmbrăcăminte și încălțăminte pentru sezonul toamnă-iarnă, la prețuri de producător

Târgul „ExpoFashion” – Ediția de Toamnă-Iarnă, se întoarce în Buzău. Pe parcursul a cinci zile, buzoienii vor putea achiziționa articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la producători și comercianți din întreaga țară. Evenimentul va avea loc în intervalul 8 – 12 noiembrie 2023, în parcarea de la Penny Market situat în zona Unirii Nord.

De câteva ori pe an, această locație găzduiește târgul ExpoFashion, unde locuitorii din Buzău și împrejurimi pot achiziționa încălțăminte din piele, articole vestimentare de înaltă calitate fabricate în România, haine de blană, lenjerie și accesorii vestimentare, toate la prețuri de producător.

Târgul își va deschide porțile miercuri, 8 noiembrie 2023, și va rămâne aici până duminică, 12 noiembrie.

Clienții care trec pragul târgului vor putea explora o gamă variată de produse de calitate, inclusiv încălțăminte și îmbrăcăminte potrivite pentru sezonul rece, lenjerie, curele din piele și multe alte accesorii.

📌 Programul este următorul:

Miercuri – Sâmbătă: 10:00 – 19:00

Duminică: 10:00 – 14:00

Mai jos puteți găsi câteva imagini de la ediția anterioară a târgului:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Când va fi gata pasajul din gara Buzău ? Peroanele din gară nu au înălțime necesară pentru a urca in vagoane fără dificultate.Scaune pe peron lipsă. După revoluția din Buzău care nu a avut loc gara arăta mai rău decât după cel de-al doilea război. Străzile orașului blocate cu mașinile staționate .

  2. Acest lucru reprezintă o cenzură. Libertatea de exprimare este garantată în Europa.Nu vă lasă să publicați Primarul s-au primul ministru al României.Nu mai primiți oferte cu reclame de la aleșii noștri?
    OPRIȚI APARATUL DE CENZURĂ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!