EducaţieȘtirile zilei

Liceul „Moisil”, devenit Școală Europeană, îi așteaptă pe absolvenții de a VIII-a la înscrieri!

Elevii care au terminat clasa a VIII-a și au aflat notele obținute la Evaluarea Națională trec, în aceste zile, prin noi emoții. Începe etapa repartizării computerizate, în urma căreia vor afla la ce liceu au intrat. În această etapă sunt înscriși candidații din seria curentă, dar și cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani la data începerii noului an școlar (2019-2020).

Reprezentanții Liceului Tehnologic „Grigore C. Mosil” îi așteaptă pe elevii care au absolvit clasa a VIII-a să se înscrie la cursuri. Au de ales dintr-o ofertă educațională bogată, potrivit anunțului făcut de reprezentanții școlii:

Liceul Tehnologic „Grigore C. Mosil” , Scoala Europeană, îi așteaptă pe absolvenții claselor a VIII-a cu specializări unice în județ (Liceu – 1. Media, 2. Telematică și 3. Electrotehnică; Școală profesională – Electricieni și Strungari).

Anul acesta, grație rezultatelor obținute la concursurile și olimpiadele școlare, Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” a primit titlul de Școală Europeană, alături de alte patru instituții de învățământ din Buzău.

Înscrierea în clasa a IX-a se face fără examen, pe baza mediei de admitere. Media de admitere la liceu este formată din media obținută de elevi la Evaluarea Națională (contează în proporție de 80%) și media generală a claselor V-VIII (contează în proporție de 20% în media de admitere la liceu).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close