CORONAVIRUS

Viscolul a făcut prima victimă: Un buzoian de 42 de ani a murit înghețat

Viscolul a făcut prima victimă la Buzău. Un bărbat de 42 de ani din Aldeni a fost găsit mort la marginea satului, după ce, cel mai probabil, a suferit un șoc hipotermic.mort-inghetat-corbu-1

Cristian Zaharia, bărbatul de 42 de ani din Aldeni, a fost găsit mort pe raza localității Băilești, după ce dispăruse de acasă ieri la ora 18:00. Rudele  l-au căutat ore în șir, după ce bărbatul nu a mai răspuns la telefon și nici nu a ajuns la locuința rudei spre care plecase.

Plecat pe jos în plin câmp, bărbatul nu a mai rezistat frigului de afară i s-a prăbușit la marginea satului, fiind găsit înghețat de mai câțiva săteni.

Astăzi, în jurul orei 1330 , o echipă formată din 4 lucrători IPJ, împreună cu autorităţile locale şi mai mulţi locuitori ai comunei, au ajuns pe raza satului Băeşti, comuna Cernăteşti, și au preluat cadavrul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de medicină medico-legala  Buzău pentru efectuarea necropsiei  în vederea lămuririi condiţiilor în care a decedat persoana respectivă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: