Râmnicu SăratSportȘtirile zilei

Volei pe nisip și tribune, în centrul municipiului Râmnicu Sărat

În perioada 22-25 iunie 2023, un adevărat spectacol sportiv se va desfășura în zona din spatele primăriei Municipiului Râmnicu Sărat. Este vorba de una dintre cele mai importante competiții de volei pe nisip organizate în România: „Râmnicu Sărat Beach VolleyBall Open”.

Pentru prima dată, în municipiul Râmnicu Sărat va avea loc o competiție de volei la care vor lua parte 27 de echipe profesioniste, venite din toată țara. Nume sonore precum Bogdan Bratosin și Valentin Hupoiu vor veni să joace volei la Râmnic, pe un teren amenajat chiar în spatele primăriei.

Competiția a debutat joi, 22 iunie, partidenle desfășurându-se vineri, sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 09:00 dimineața.

La prima ediție a turneului de volei pe nisip, vor veni cele mai importante 27 de echipe, atât de fete, cât și de băieți, din toată țara.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Volei, sub coordonarea căpitanului echipei Clubului Sportiv Municipal, Dragoș Răileanu, în colaboare cu Primăria Municipiului Râmnicu Sărat, Consiliul Local Municipal și Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Sau mai bine zis Paine si circ! Intr-un oras in care toate lumea pleaca, intr-un oras in care cativa smecheri locali pun mana pe banii primariei, intr-un oras plin de pesti, intr-un oras plin de gropi se organizeaza turneu de volei. Exact asta trebuia. Sa nu uitati anul viitor sa votati !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button