CORONAVIRUS

Vremea rea a scos în stradă peste 400 de polițiști buzoieni

Fenomenele meteorologice de zilele acestea, care au încis zeci de drumuri și au lăsat în beznă mii de oameni, nu i-au lăsat impasibili pe polițiștii buzoieni, care au scos în teren peste 400 de angajați ai IPJ Buzău. Având în dotare 136 de autospeciale, polițiștii buzoieni acţionează pentru prevenirea evenimentelor cauzate de fenomenele meteo nefavorabile care au afectat întreg 646x404judeţul.

Din dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, efectivele care acţionau în teren până la emiterea avertizării COD ROŞU au fost suplimentate cu poliţişti de la toate structurile şi subunităţile.

Împreună cu celelalte forţe ale Ministerului Afacerilor Interne, polițiștii  desfăşoară activităţi în filtrele instituite în trafic, precum şi în dispozitivele de ordine şi siguranţă publică.

Având în vedere avertizările de vreme severă emise de Administraţia Naţională de Meteorologie şi pentru judeţul Buzău, poliţiştii rutieri atenţionează conducătorii de autovehicule să nu părăsească localităţile şi să se conformeze indicaţiilor echipajelor de poliţie care acţionează în filtre, pe drumurile din judeţ.

Deasemenea, oamenii legii îi sfătuiesc pe cetățeni să anunțe imediat orice situaţie de risc la numărul de urgenţă 112, pentru ca forţele autorizate să intervină și să poată acţiona în cel mai scurt timp.

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: