Știrile zilei

Zece bilete gratuite pe lună pentru pensionari, începând cu luna aprilie

Începând cu data de 1 aprilie 2024, pensionarii din municipiul Râmnicu Sărat, care au un venit mai mic sau egal cu 2000 de lei, vor primi 10 bilete de călătorie gratuite, ce vor putea fi folosite pe raza municipiului.

Potrivit unei decizii aprobate de aleșii locali râmniceni, pensionarii domiciliați în Municipiul Râmnicu Sărat vor beneficia de gratuități la serviciul de transport public local:

Prin hotărârea Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat, începând cu data de 01.04.2024, persoanele pensionate care au domiciliul în Municipiul Râmnicu Sărat, cu un venit mai mic sau egal cu 2000 lei/lună, beneficiază lunar de 10 bilete de călătorie gratuite, ce vor putea fi folosite pe raza Municipiului Râmnicu Sărat.” se arată pe pagina de Facebook a municipalității.

Pentru a putea solicita biletele, persoanele pensionate care se încadrează în condițiile programului, trebuie să se prezinte la sediul Primăriei municipiului Râmnicu Sărat cu două documente: cartea de identitate și cuponul de pensie din luna februarie 2024.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!