Știrile zilei

Ziua de Buzău a devenit REPORTER BUZOIAN! Aceeași echipă, întotdeauna primii!

Vreme de 18 luni, Ziua de Buzău a fost alături de buzoieni în evenimente bune și mai puțin bune. A logo-reporterpovestit despre oameni frumoși, care fac cinste județului, a prezentat meleagurile buzoiene desprinse parcă din rai, dar a și criticat și a spus lucrurilor pe nume, atunci când unii ar fi preferat să fi tăcut.
Începând de azi, 12 mai 2015, Ziua de Buzău își ia rămas bun de la cititorii care au făcut-o atât de cunoscută și apreciată în media din județ. Au fost zile frumoase, cu știri pozitive, cu aniversări, cu lansări de carte, cu festivaluri și inaugurări, dar și cu accidente, arestări, nereguli și corupție.Logo Fb
Începând de azi, știrile, reportajele, anchetele și toate informațiile difuzate de către Ziua de Buzău vor fi disponibile pe www.reporterbuzoian.ro, noua denumire adoptată de către minunata echipă care a scris până acum.
Existența Reporter Buzoian în peisajul media va fi în continuare posibilă prin contribuția webdesigner-ului Răzvan Gheorghiu și a colaboratoarei noastre, fata cu „minunatele povești despre Buzău”, Bianca Cotorceanu. Cel de-al doilea semnatar al articolelor pe care Reporter Buzoian vă invită să le citiți este Cosmin Șontică.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: