Știrile zilei

A murit patronul restaurantului Boema Events

Este doliu în lumea organizatorilor de evenimente, după decesul fulgerător al patronului restaurantului Boema Events. Victor Stan avea 62 de ani și s-a stins în cursul zilei de sâmbătă.

Iubit de cei dragi, apreciat de colegi și respectat de breasla lăutarilor – pentru care organiza anual câte un eveniment special – Victor Stan s-a stins sâmbătă, din cauza unor complicații generate de faptul că, în trecut, fusese infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Deși grav afectat, organismul lui Victor Stan dădea semne că va lupta și că totul va fi bine. Săptămâna trecută însă, o serie de complicații apărute din senin au dus la agravarea stării sale și, deși medicii de la Buzău au făcut tot posibilul, pacientul nu a mai putut fi salvat.

Victor Stan a plecat din această lume cu regretul că mai avea încă multe lucruri de făcut. Pusese pe roate afaceri în care investise nu doar bani, ci și mult suflet. Restaurantul Boema și cortul de evenimente Boema Events de pe Șoseaua Spătarului sunt cele mai bune exemple.

Dar, cel mai mult și mai mult, probabil că pe „Nașul” l-a durut cel mai tare despărțirea de fiul său, Mădălin, de familia sa frumoasă și de nepotul Yanis, pe care îl iubea mai ceva ca pe un fiu.

Dumnezeu să-l odihnească!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: