Știrile zilei

A sosit patinoarul în Buzău! | NOUTATE

A sosit patinoarul mobil ce va asigura distracția buzoienilor practicanți ai sportului cu patine. Firma deținătoare a început montarea lui în Piața Daciei, urmând ca acesta să devină utilizabil începând cu data de 1 decembrie 2019.

Ca element de noutate, anul acesta patinoarul nu a mai fost adus de societatea din Bacău, ci aparține unei familii de buzoieni cu afaceri în domeniul parcurilor de distracții. Patinoarul va avea peste 500 de metri pătrați și va putea primi pe gheață aproape 200 de persoane într-o serie de 60 de minute.

Dacă în anii trecuți patinoarul rămânea pe platou până pe 30 ianuarie, anul acesta organizatorii au decis să îl strângă odată cu încheierea vacanței de iarnă, adică pe 12 ianuarie 2020.

La fel ca anul trecut, Primăria va ține ca toți buzoienii – indiferent de vârstă – să aibă acces gratuit pe gheață, grupurile organizate de elevi urmând să primească, tot gratuit, și patinele.

Patinoarul a fost adus cu un TIR și amplasat în zona tarabelor cu cărți, urmând ca cealaltă jumătate a Pieței Dacia să fie ocupată de Târgul de Crăciun.

În această perioadă se fac demersuri pentru achiziționarea serviciilor de iluminat festiv. Municipalitatea a rezolvat și problema bradului din centru, însă detaliile sunt încă ținute „la secret”, pentru a nu le strica surpriza buzoienilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

6 comentarii

    1. Si sper nici sa nu te mai intorci, prietene. Stai acolo unde esti, se pare ca n-ai fost in stare sa faci nimic pentru orasul tau. Cand te refuza piata, fugi in alta parte, normal.
      Sa stii ca noi suntem mandri de ce avem aici. Nu suntem Viena, dar macar ne straduim.

  1. Buzaul nu isi poate depasi conditia de oras-targ, oras `industrial` cum zicea fostul primar. Din pacate nici industrial nu suntem, se vede bine ce somaj e in Buzau si cat de interesate sunt firmele sa produca la Buzau.
    Dar un aspect important il constituie oamenii… Avem inca niste apucaturi marlanesti, suntem dusmanosi, ne furam caciula unul altuia, iar clasa politica e praf. Noul primar nu mai `risipeste` banii pe functionari si angajati pe pile, dar banii se scurg altfel.
    Vom trai si vom vedea ca Buzaul a fost de fapt JEFUIT la o scara mult mai mare, iar vinovatii nu se gasesc niciodata, ca ii spala instantele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button