CulturăEducaţie

“Alege să-ti construieşti creativ și responsabil personalitatea!”

În anul școlar 2014-2015, elevii de la Liceul Teoretic Pogoanele, Liceul Tehnologic “Dimitrie Filipescu”- Buzău, desfăşoară proiectului educativ judeţean: “Alege să-ti construieşti creativ și responsabil personalitatea!”.
La acest proiect participă și elevi şi cadre didactice din Colegiul Tehnic Buzau, Liceul Teoretic “Alexproiectandru Vlahuță” din Râmnicul Sărat, Liceul Prima School, Liceul Tehnologic Meserii și Servicii, Liceul Tehnologic Vernești și Școala Postliceală “Regina Maria”. Elevii implicaţi în proiect au derulat o serie de activităţi legate de Securitatea alimentaţiei.
Conf. univ. dr. Costel Stanciu de la Asociația pentru Protecţia Consumatorilor din România  şi comisarului şef  Nicuşor Dinulescu de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Buzău au acceptat invitația de fi parteneri ai proiectului și de a informa elevii cu privire la consecințele ignorării unei alimentaţii sănătoase şi raţionale.
Scopul proiectului este de a oferi o şansă în plus elevilor, care pe lângă educaţie şi instrucţie, trebuie ajutați să îşi creioneze personalitatea şi să îşi găsească adevăratul drum în viaţă, adevarata lor menire.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button