Știrile zilei

Accident mortal, pe E85

Un bărbat de 39 de ani și-a pierdut viața azi-noapte pe drumul european E85, la ieșirea din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:00, pe sensul de mers Buzău-Focșani. Din cercetările polițiștilor a reieșit că victima, un bărbat de 39 de ani, din Botoșani, se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

După doar câțiva pași, bărbatul a fost spulberat de o dubă condusă de un vrâncean de 22 de ani. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu l-a văzut pe pieton, izbindu-l în plin.

„Șoferul era în șoc; repeta întruna; <Nu l-am văzut, nu l-am văzut..>. Cât despre victimă, vă pot spune că nu a avut nicio șansă. Avea fractură de coloană cervicală și coloană vertebrală, mâinile îi erau ca niște cârpe; era politraumatizat. Când am ajuns eu, era deja acoperit cu folie izotermă.”, a povestit un martor.

Trupul bărbatului a fost preluat de un echipaj de la Medicină Legală și transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button