AdministrațieȘtirile zilei

Activitatea Prefecturii Buzău, apreciată de noul ministru de Interne

Joi, 7 noiembrie 2019, prefectul județului Buzău. Carmen Ichim, a participat la o videoconferință organizată de conducerea Ministerului Afacerilor Interne pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru alegerile prezidențiale din România, din 10 noiembrie 2019.

Cu această ocazie, ministrul Afacerilor Interne, Marcel-Ion Vela, a făcut o trecere în revistă a principalelor activități derulate până în prezent de structurile ministerului și le-a solicitat în continuare acestora să acționeze cu profesionalism și fermitate pentru prevenirea oricăror incidente de natură să afecteze procesul electoral.

Tot în cadrul videoconferinței, ministrul a a cerut tuturor prefecților din țară să-l informeze cu privire la gradul de realizare a obiectivelor stabilite în conformitate prevederile legale și și-a exprimat aprecierea față de modul excepțional în care echipa Instituției Prefectului – Județul Buzău a reușit să-și ducă la îndeplinire sarcinile legate de desfășurarea în bune condiții a scrutinului prezidențial de duminică.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

5 comentarii

    1. Ba retardatule, sa te ia dracu de prost. Din cauza celor ca tine am ajuns asa. Puneti botu la toate vrajelile lor. Ia intreaba cu cat i-a crescut averea de la startul mandatului boule.
      La fiecare asfaltare, pac o casa. Tu ce ai castigat in anii astia, ma pricajitule? Rați ai dreq.. Voi mai bine n ati vota..

      1. Bai tranta. Tu mori ca baga ala in buzunar. I-ai numarat tu banii mai crocodilule? Tu ce faci pentru orasul asta in afara de flegme si coji de seminte? Abia esti capabil sa strangi bani sa dai la intretinerea apartamentului tau cu doua camere nedecomandat confort 3 si ai pretentia sa judeci un administrator de oras cu 87.000 de locuitori. In ziua votului te rog sa mananci un kg de prune si sa bei doua cani pline de lapte. Faci si tu ceva productiv macar. Pune mana pe o carte de economie, vezi cu ce se mananca, si apoi emite judecati de valoare. Tu si cei ca tine…

  1. Si nu vi se pare normal? Intr-o tara condusa de Iohannis si Veorica e nevoie si de putina normalitate, macar la nivel local. Ichim e din echipa lui Ciolacu..iar Ciolacu are mana buna dupa cum stim deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button