Știrile zilei

Adolescente date în urmărire!

UPDATE: Au fost găsite cele două fete, de 13 şi 14 ani, din Râmnicu Vâlcea. „Cele două minore au fost găsite în siguranţă în urmă cu puţin timp, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, în municipiul Buzău, fiind redate părinţilor. Au fost găsite într-o scară de bloc.“, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Parcă au intrat în pământ. Asta spun rudele a două adolescente în vârstă de 13 și, respectiv, 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, dispărute de acasă de la începutul acestei săptămâni. Fetele s-ar putea afla în Buzău, spun apropiații acestora.

În cursul zilei de luni, polițiștii au fost sesizați de o femeie din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că fiica sa, Predescu Nicole Elena în vârstă de 13 ani, nu a ajuns la școală și nici la domiciliu nu a revenit. Aceasta a plecat de la domiciliu, cu intenția de a merge la Școala Gimnazială nr.10 din municipiul Râmnicu Vâlcea, însă nu a ajuns la cursuri și nici la domiciliu nu a revenit.

Din verificările efectuate s-a stabilit faputul că minora este plecată împreună cu prietena și colega ei de clasă, Coman Diana.

Predescu Nicole Elena are o înălțime de 1,60-1,65 m, greutate 40-45 kg, păr șaten deschis, lung, nas drept, ochi căprui.

În momentul plecării de la domiciliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâș de culoare kaki cu glugă cu blăniță maro închis, hanorac de culoare gri, blue jeans de culoare albastru, în picioare poartă adidași de culoare neagră cu talpă de culoare albă.

Nu demult, fetele au mai avut o tentativă de a pleca de acasă pentru a veni în Buzău, chemate de un adolescent cunoscut pe rețelele de socializare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close