Știrile zilei

Alertă la UPU Buzău | Primele concluzii

A fost panică, astăzi, în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău, unde o instalație de oxigen defectă a dus la evacuarea întregii secții.

Imediat, s-a dat alarma, iar ISU Buzău a trimis la fața locului toate autospecialele disponibile. Pompierii au ajuns rapid la spital și au evacuat 18 persoane persoane, concluzonând totodată că incendiul nu se confirmă.

Pe de altă parte, conducerea secției a reacționat prompt și a dispus evacuarea întregii unități. Ceolor 18 pacienți li s-a explicat că este vorba despre o avarie apărută la instalația de oxigen, astfel că trebuie să părăsească zona cât mai repede.

În continuare, personalul a asigurat supravegherea pacienților și trierea celor care soseau cu ambulanțele la spital. Aceștia din urmă au fost direcționați către zonele în care erau preluați de reprezentanții spitalului.

Foto: sansanews.ro

Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Primele concluzii arată că o butelie de oxigen defectă a generat un fenomen similar cu un incendiu, cu mari degajările de fum.

După remedierea problemei, secția își va relua activitatea în regim normal.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button