Știrile zilei

ANM: Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Vești de la meteorologi. Vremea se va încălzi in perioada următoare, conform ultimei prognoze meteo emise de ANM, care vizează finalul lunii noiembrie, dar si primele zile din luna decembrie. In perioada 24 – 27 noiembrie sunt asteptate temperaturi de pana la 10 grade Celsius, dar si precipitatii moderate.

In Muntenia, vremea va fi mai rece decat în mod obisnuit in cea mai mare parte a intervalului. Astfel, media maximelor va fi cuprinsa intre 0 si 4 grade, cu exceptia perioadei 25 – 28 noiembrie, cand vor fi in medie valori termice de 5 – 8 grade, apropiate de cele normale.

În schimb, minimele termice se vor situa in jurul pragului de inghet in perioadele de 20 – 22 noiembrie si 27 – 29 noiembrie, iar in rest se vor incadra in general intre -6 si -4 grade.

Din punct de vedere pluviometric, se anunta precipitatii moderate cantitativ in perioada 19 – 21 noiembrie si slabe cantitativ intre 26 si 29 noiembrie. In restul intervalului, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.