Anunțuri

ANUNȚ important al Companiei de Apă Buzău

Compania de Apa Buzau anunta utilizatorii din municipiul Buzau ca joi, 03.10.2019, alimentarea cu apa potabila va fi intrerupta in intervalul orar 08:00 – 18:00, pe bulevardul Nicolae Balcescu, fiind afectati consumatorii situati intre strada Nicolae Titulescu si strada Colonel Ion Buzoianu. Masura este necesara pentru efectuarea unor lucrari de modernizare a retelei de distributie a apei potabile. Actiunea face parte dintr-un amplu program de imbunatatire a serviciului de furnizare a apei potabila in municipiul Buzau, atat prin schimbarea tuturor conductelor cu un grad ridicat de uzura, cat mai ales a celor din azbociment.

In aceeasi zi, la punctul termic 33 din municipiul Buzau, va fi montat un grup de pompare cu parametri superiori de functionare. Prin urmare, in intervalul orar 09.00 – 16.00, alimentarea cu apa va fi intrerupta in punctele termice (PT) 32 – str. Traian Vuia si Maresal Averescu si PT 33 – Spiru Haret. 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurandu-va, totodata, ca echipele specializate ale Companiei de Apa Buzau vor lua toate masurile ce se impun pentru reluarea furnizarii serviciului in cele mai bune conditii. Va multumim pentru intelegere!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button