Știrile zilei

Apelul părintelui Milea după demiterea părintelui Costel Vânătoru

Doamne ajută-ne!

Apelul de suflet al părintelui profesor dr. Milea Mihail, cetăţean de onoare al municipiului Buzău şi al municipiului Soroca din Republica Moldova, membru al Uniunii Scriitorilor din România, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, preşedinte al Fundaţiei „Sfântul Sava” de la Buzău şi preot slujitor la catedrala municipală Buzău.

Mare este Dumnezeu! Acesta este crezul tuturor românilor care cred cu adevărat în viitorul bun al României. Această ţară poate fi salvată de la pieire doar prin credinţa vie în Dumnezeu şi prin contribuţia jertfelnică a specialiştilor, care să ofere soluţii rapide şi practice pentru refacerea României.

Noi, la Buzău, prin binecuvântarea bunului Dumnezeu, avem un specialist de mare valoare ştiinţifică – academică, foarte credincios, cu frică de Dumnezeu, în persoana părintelui inginer – academician Constantin Vânătoru, director al Băncii de gene cu sediul la Buzău, aşezare cu tradiţie multiseculară în cultivarea  produselor agricole.

Schimbarea peste noapte a directorului acestei Bănci de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Medicinale şi Aromatice, prin decizia ministrului al Agriculturii, domnul Adrian Oroş, şi numirea unui jurist, care nu are pregătire de specialitate pentru această Bancă vitală pentru securitatea biologică a României, este o mare greşeală cu repercursiuni grave asupra economiei naţionale.

În toate domeniile de activitate avem mare nevoie de oameni cu vocaţie şi profesionalism şi nu de criterii politice. S-a dovedit în istorie că, de multe ori, politicienii nu au fost la înălţimea cerinţelor pe care Româna le aşteaptă cu nerăbdare.

Eu cred că înţelepciunea premierului şi a ministrului Agriculturii vor face să se revină la numirea din nou pe funcţia de conducerea a Băncii de gene a părintelui inginer-academician Constantin Vânătoru, care are foarte multe brevete în domeniul geneticii plantelor şi un proiect naţional generos şi practic pentru a aşeza România printre puţinele ţări din lume cu astfel de preocupări.

O asemenea bancă de gene este pentru România o instituţie de producere a valutei forte.

Noi, buzoienii, avem nevoie de această mare minune dumnezeiască pentru repunerea în funcţia de conducere a Băncii de Resurse  Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Medicinale şi Aromatice a părintelui inginer – academician Constantin Vânătoru.

Mare este Dumnezeu!

Pr. prof. dr. Mihail Milea,

Preşedintele Fundaţiei „Sfântul Sava de la Buzău”

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

  1. Nu am nimic impotriva preotului Milea,dar mi se pare si mai jalnic modul in care primarul incearca repunerea lui Vanatoru in functia de conducere de unde a fost demis.
    Bre n-auzi,preot Milea…te-as ruga pe viitor sa stai in bancuta lu matale! Sa nu amestecam lucrurile pt ca altfel iti vei atrage injurii si nu e ok.
    Unde ai fost matale cand s-a votat prin referendum casatoria dintre barbat si femeie?nu imi aduc aminte sa fi scris cineva vreun articol de matale si ce indemni oamenii sa faca. Nu te baga in jocurile murdare ale primarului toma intaiul FALIMENTAR AL BUZAULUI!!!

  2. Stiinta si credinta s-au intalnit , cu voia lui Dumnezeu cresteau mai cu spor toate alea pe acolo este ? Sezi in banca ta , mai aveti o generatie pe care trage-tinapoi ve-ti ajunge sa slujiti vrejurile de fasole la banca de gene acolo , falsurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close