AdministrațieȘtirile zilei

VIDEO: Așa va arăta Calea Eroilor! | „Un model de referință”

Se lucrează intens în zona Cimitirului Eroilor din Buzău, acolo unde, pe 18 mai, va avea loc cel mai mare eveniment comemorativ dedicat eroilor din România. În cadrul raportului săptămânal dat buzoienilor prin intermediul Facebook, primarul municipiului Buzău a prezentat stadiul lucrărilor din zona cu cea mai intensă activitate din ultima perioadă.

„Această stradă, care se va numi Calea Eroilor, va fi un model de referință cel puțin pentru străzile prinicipale din orașul nostru. Trotuar cu dale, cabluri care nu mai atârnă pe stâlpi, ci îngropate în trotuar, spații verzi îngrijite, o mulțime de flori, gazon și oameni mulțumiți că beneficiază de un asemenea standard.”, a declarat, în intervenția sa, primarul Constantin Toma.

Lucrările pe viitoarea Cale a Eroilor sunt departe de a fi finalizate. Deși mai sunt doar trei săptămâni până la marele eveniment, la care vor participa înalte oficialități de la București, angajații Urbis lucrează la foc continuu pentru redesenarea și modernizarea întregii zone.

Pe 18 mai, aici ar urma să sosească oficialităţi de marcă şi personalităţi naţionale şi internaţionale, pentru a aduce cinstire eroilor căzuţi pe pământ românesc.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Sper ca daca tot se face treaba sa se faca bine. Poate bordurile alea vechi si urate nu ramana acolo, rosturile alea din trotuare sa fie astupate/mascate, la anumite portiuni de trotuar in cimitirul eroilor dalele sunt mai sus decat bordura respectiva de ciment etc. De ce in Buzau nu exista un expert in constructii care sa verifice chestiile de finete? Sper sa nu fie ca pe vremea comunismului cand dadeam repede cu matura si cu var pe unde trecea Ceausescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button