Știrile zilei

Băieți în floarea vârstei, conduși la groapă..

Râuri de lacrimi și nesfârșită durere, pentru familiile celor doi tineri morți în accidentul cumplit de duminică noapte, de la Pogoanele. Cristi(34 de ani) va fi înmormântat astăzi, iar Adi (22 de ani) va fi condus pe ultimul drum duminică, trupul său aflându-se încă la morgă.

Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe drumul care leagă Pogoanele de Scutelnici. După o petrecere stropită cu mult alcool, Adrian a decis să dea o tură cu mașina, un Audi A6 primit cadou de la tatăl său. Deși băuse și nu deținea permis de conducere, Adrian nu a ezitat să apese până la fund pedala de accelerație a mașinii care, în scurt timp, avea să se transforme într-o armă letală.

În ultima aventură a vieții sale, Adi a fost însoțit de Cristi, un prieten de 34 de ani, tată a cinci copii. La un moment dat, mașina în care se aflau cei doi a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe câmp. Cei doi tineri au fost aruncați din mașină de forța impactului, fiind găsiți morți pe câmp.

Cristi și Adrian, tinerii morți în cumplitul accident de la Pogoanele.

Trupurile lor desfigurate au fost duse la morgă pentru efectuarea necropsiei. Cristi, tânărul de 34 de ani, va fi înmormântat mâine, la Scutelnici. Trupul lui Adrian se află încă la morga SML, urmând a fi ridicat de familia sa, care se afla în străinătate în momentul în care s-a produs tragedia.

Înmormântarea sa va avea loc duminică, după ce părinții săi vor fi ajuns în România.

Așa arăta mașina în care s-au aflat cei doi, în dimineața accidentului. Cristi și Marian n-au avut nicio șansă, trupurile lor mutilate fiind găsite aruncate pe câmp, la câțiva metri de mașină.

Primarul comunei Scutelnici va ajuta familia greu încercată a lui Cristi, în urma căruia au rămas acum patru copii și o soție fără serviciu. Tânărul mai avea o fetiță din prima căsătorie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button