Știrile zilei

Botez întrerupt de poliție

Un bărbat de 31 de ani, din Buzău a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a organizat un botez la care au participat aproximativ 250 de invitaţi. Bărbatul, tatăl micuţului creştinat, este proprietarul respectivului local. Acesta se află sub control judiciar, fiind anchetat într-un dosar de proxenetism.

Potrivit Poliţiei Judeţene, echipe din cadrul IPJ Buzău au organizat, luni noapte, o acţiune în municipiul Buzău şi în localităţile limitrofe, pentru depistarea celor care nu respectă regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Astfel, poliţiştii au descins în localitatea Merei, unde se desfăşura evenimentul la care fuseseră invitate 250 de persoane.

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate – prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Maria Vrapciu, potrivit sursei citate.

Bărbatul a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, iar invitaţii au plecat. Florin Salam dar și alți colegi de breaslă ai nașului urmau să cânte în cadrul evenimentului, dacă poliţiştii nu le-ar fi deturnat planurile.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul se află sub măsura preventivă a controlului judiciar într-un dosar de proxenetism. Astfel, au fost informate autorităţile competente pentru a dispune în consecinţă.

Naşul micuţului este cântăreţul de manele Adrian Minune.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: