EducaţieȘtirile zilei

Bravo, Gabriela! Șase ani de muncă, răsplătiți de un rezultat remarcabil!

Buzoianca Oprea Diana Gabriela, elevă la Colegiul Național „B. P. Hasdeu” din Buzău, a obținut medalia de argint la Olimpiada Internațională de Chimie “D.I. Mendeleev”, desfășurată în perioada 22-28 aprilie 2018, la Minsk, în Republica Belarus.

În total, echipa României s-a întors cu o medalie de aur și cu patru medalii de argint, printre laureați numărându-se și Gabriela Diana Oprea, elevă în clasa a XII-a la prestigiosul colegiu buzoian.

Rezultatul de la Minsk nu reprezintă prima performanță a Gabrielei, hasdeianca obținând, în 2016, o medalie de bronz la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului din Japonia.

„Felicitări, Diana-Gabriela! Felicitări minunatelor mele colege care au făcut-o să iubească CHIMIA: prof. Viviana Găitanovici (Colegiul Național „B. P. Hasdeu” Buzău ) și prof. dr. Carmen Luiza GHEORGHE (Școala Gimnazială „Sf. Apostol Andrei” Buzău).”, a transmis prof. Serenella Liliana Dinu, inspector școlar pentru disciplinele chimie, fizzică și biologie în cadrul IȘJ Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button