Știrile zilei

Țepar din București, arestat la Buzău

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au reţinut un bucureştean care a încercat să înşele un tânăr de 29 din municipiul Buzău. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

În ziua de 16 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona unui hipermarket din municipiul Buzău, au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Buzău, cu privire la faptul că un tânăr necunoscut a încercat în urmă cu scurt timp să îl înșele, prin aceea că a intenționat să îi vândă o replică de telefon mobil contra sumei de 4000 de lei, prezentându-i aparatul ca fiind unul veritabil.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, imediat după primirea sesizării și în baza semnalmentelor și datelor furnizate de apelant, în parcarea hipermarketului a fost depistat un autoturism în interiorul căruia au fost identificate două persoane, un tânăr de 25 de ani şi o minoră de 15 ani, ambii din municipiul Bucureşti.

Buzoianul l-a recunoscut pe tânăr ca fiind cel care a încercat să îl înșele în urmă cu scurt timp.

Procedându-se la controlul autoturismului, polițiștii au constatat că în interior se aflau mai multe cutii cu telefoane mobile, diferite modele, precum și diverse unelte electrice, bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, din cercetările efectuate, a reieşit că tinerii sunt principalii bănuiți și în săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune similare, faptă comisă tot pe raza municipiului Buzău, în data de 01 mai a.c., în dauna unei tinere de 24 de ani. Prejudiciul cauzat în acest caz a fost de 2300 de lei.

Persoanele sunt bănuite de fapte de înşelăciune comise atât în judeţul Buzău, cât şi pe raza altor judeţe.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva tânărului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: