Administrație Știrile zilei

BUZĂU: Aqua Park și bazin olimpic, în spatele ștrandului

Primăria municipiului Buzău intenționează să construiască un bazin olimpic municipal acoperit, în zona ștrandului din Parcul Tineretului. Proiectul prevede un întreg complex de tip „aqua park”, cu centru sportiv și de recreere.

De curând, municipalitatea a purtat negocieri pentru preluarea în proprietate sau chirie a Bazinului Olimpic, singurul bazin acoperit din Buzău unde copiii pot urma cursuri de înot în toate anotimpurile. Pentru că negocierile au eșuat, intenţia Primăriei este acum aceea de a construi un bazin municipal acoperit, unde va fi amenajat un complex acvatic.

În acest context, soluţia cea mai bună ar fi construirea unui nou bazin acoperit, tot în zona Parcului Tineretului. Bazinul ar putea fi construit cu fonduri externe şi s-ar integra în complexul acvatic pe care Primăria îl va amenaja în următorii ani, în cadrul unui alt proiect.

Propunerea va fi supusă dezbaterii publice în următoarea perioadă iar buzoienii îşi vor putea exprima ideile şi propunerile în legătură cu acest proiect.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */