EducaţieȘtirile zilei

BUZĂU: Unde e minunăția asta?

Pare greu de crezut, dar acesta este un teren de sport aparținând unei școli gimnaziale din Buzău.

Meritul îi aparține directorului Școlii Nr. 11 din Buzău, căci despre ea este vorba, director care s-a luptat să obțină fondurile necesare creării unei baze sportive ultramoderne.

Investiția cuprinde terenul de fotbal cu gazon sintetic și trei piste de alergare.

Inaugurarea va avea loc săptămâna viitoare. Următorul pas este montarea unei nocturne care să permită mișcarea în aer liber și oe timpul nopții.

Beneficiarii bazei sportive sunt elevii școlii, dar și părinții acestora.

„Așa văd eu normalitatea….părinți , copii, bunici …de ce nu….să facă mișcare pe terenul de sport al școlii de cartier. Știu, veți sune că este puțin… dar este un prim pas…Avem un proiect depus pentru finanțare guvernamentală prin Fondul de Dezvoltare pentru ca toate școlile sa fie modernizate, iar terenurile de sport să arate așa! Cu încredere și foarte multă muncă Buzăul va arăta așa cum ne dorim cu toții!”, a scris pe Facebook viceprimarul Ionuț Apostu, cel care a postat și poza.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Dupa cum arata situatia de acum sint slabe sperante ca in viitorul apropiat Buzaul sa arate asa cum isi doresc cei mai multi locuitori; Dl viceprimar are o legatura mai specialaa ci Scoala nr 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close