Știrile zilei

Buzoian de 32 de ani, dispărut FĂRĂ URMĂ | Rudele i-au găsit mașina la marginea unei păduri

Un tânăr din Buzău este căutat, de 24 de ore, de autoritățile din Ialomița, după ce mașina acestuia a fost găsită abandonată la marginea unei păduri din Coșereni. Rudele și prietenii bărbatului în vârstă de 32 de ani se așteaptă acum la ce e mai rău.

Cătălin Gheorghe a dispărut fără urmă în cursul zilei de ieri, în jurul orei 14:00. Rudele au intrat în alertă în momentul în care tânărul nu a mai răspuns la niciunul dintre telefoane și au reușit să localizeze mașina de serviciu a acestuia prin intermediul GPS-ului montat la bordul autovehiculului.

Tânărul este căsătorit lucrează la o firmă de distribuție. Potrivit spuselor apropiaților, acesta nu părea să aibă vreo problemă sau apăsare.

Prietenii lui s-au mobilizat pe Facebook și i-au distribuit poza, în speranța că cineva le va putea furniza date despre el.

„Barbat disparut din data 03.05.2017, ora 14:00, pe raza localitatii Cosereni…In momentul disparitie era imbracat cu un tricou crem, pantaloni negri si tenesi maro. Orice informatie va rugam sa apelati numarul de telefon 0763686301. Va rugam share masiv!”, a scris un apropiat al tânărului pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5