Știrile zilei

Buzoieni, sunteți invitați la shopping!

Hai la târguit! Zilele acestea, în municipiu se desfășoară Târgul Colecțiilor de Toamnă, eveniment ce are loc în parcarea Penny Market de pe Unirii Nord.

Recent, organizatorii au reluat tradiția târgurilor organizate în parcările mall-urilor, respectând, desigur, toate normele de distanțare și igienă. Târgul despre care veți citi în continuare are o lungă tradiție și reunește producători de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie și articole textile.

Pentru că atrage mereu clienți dornici să cumpere la prețuri mai mici decât cele din magazine, târgul a sosit din nou la Buzău și va rămâne aici între 21 și 25 octombrie.

Târgul s-a deschis în locația consacrată: parcarea Penny Market din Unirii Nord, aproape de intrarea în Galleria Mall. Cei peste treizeci de comercianți vând, la prețuri de producător, încălțăminte din piele, haine articole vestimentare de calitate, produse în România, haine de blană, lenjerie, precum și accesorii vestimentare.

Din experiența anilor trecuți, organizatorul a învățat că buzoienii preferă încălțămintea de calitate, produsă în fabricile românești:

„Vindem foarte bine încălțămintea din piele. Buzoienii preferă să cumpere pantofi făcuți în Bucovina, la prețuri de 120-140 de lei, față de 200 de lei sau mai mult, atât cât sunt în magazine. În plus, la standurile noastre se mai poate negocia prețul, ceea ce reprezintă, din start, un câștig.”, a subliniat organizatorul.

Mai jos, o parte dintre produsele pe care le puteți găsi la târg:

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button