CORONAVIRUS

Ca-n Vestul Sălbatic: I-a furat telefonul mobil în plină stradă, după ce l-a pălmuit bine

Bătut și cu telefonul furat. Este pățania unui tânăr de 18 de ani, din Buzău, care a avut ghinionul să se afle la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit, adică pe stradă, ziua-n amiaza mare.furt-buzunare-telefon-hoti
Totul s-a întâmplat duminică, 11 octombrie, atunci când Poliția municipiului Buzău a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, de un tânăr în vârstă de 18 ani din municipiul Buzău cu privire la faptul că în timp ce se afla pe stradă în fata unei societăți comerciale de pe raza municipiului Buzău o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil.
La scurt timp de la sesizarea faptei, polițiștii de investigații criminale au prins principalul bănuit, un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitatea Mărăcineni. Din cercetări s-a constat că bănuitul, pe fondul unui conflict spontan l-a lovit cu o palmă pe tânărul de 18 ani și i-a sustras telefonul mobil.
În cauză a fost întocmit dosar penal, prejudiciul fiind recuperat. Bărbatul a fost reținut de polițisti, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close