Știrile zilei

Când neatenția ucide | Capăt de drum, pentru o femeie în vârstă de 49 de ani

O femeie în vârstă de 49 de ani și-a pierdut viața, în această dimineață, după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un camion. Tragedia s-a produs pe DN 1B, la ieșirea din localitatea Săhăteni spre Mizil.

Potrivit datelor poliției, prahoveanca de 49 de ani se afla pe locul din dreapta față al autoturismului Ford ce rula pe DN 1B, pe direcția Buzău – Mizil. Mașina era condusă de un prahovean în vârstă de 57 de ani care, la un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului și intrat în coliziune cu un autocamion de mare tonaj care circula din sens opus. Șoferul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Dolj, nu a putut evita impactul.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului prahovean, care a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. Din păcate, pasagera acestuia a decedat din cauza leziunilor suferite.

Pasagera din dreapta nu a avut nicio șansă. Mașina s-a înfipt efectiv în semiremorca TIR-ului.

De altfel, martorii au spus că ambele victime au fost găsite inconștiente în mașină, fiind nevoie ca un echipaj de la Descarcerare să le extragă dintre fiarele contorsionate.

Polițiștii recomandă tuturor participanților la trafic să circule cu atenție și să adapteze permanent viteza la condițiile de drum.

Concuceți prudent! În trafic, orice greșeală poate fi ultima…

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button