Știrile zilei

CARNAGIU, lângă Buzău! | Zece morți și șapte răniți

Unul dintre cele mai grave accidente de circulație ale ultimilor ani s-a produs sâmbătă dimineață, pe o șosea din Ialomița, în urma unei ciocniri frontale dintre un microbuz de pasageri și un TIR. Zece  persoane au decedat pe loc, iar alte șapte au fost rănite, unele dintre acestea fiind în stare gravă. ISU a activat planul roșu de intervenție.

Potrivit primelor informații, microbuzul care transporta mai mulți angajați ai Mega Image București tocmai trecuse de localitatea Munteni Buzău în momentul în care șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit violent cu microbuzul.

Bilanțul accidentului se ridică la zece morți (șoferul tirului și 9 persoane din microbuz) și șapte răniți, care au fost transportați la spital, după cum urmează: 3 la Spitalul Slobozia și 4 către spitale de urgență din București.

Acidentul a avut loc în jurul orelor 5,15, pe DN 2A Slobozia – Urziceni, între localitatea Balaciu și Sfântu Gheorghe, în județul Ialomița. În microbuz se aflau 17 persoane, care mergeau la serviciu  la un supermarket în București.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat, la Antena 3, că şi starea a patru răniţi este foarte gravă. Este posibil ca și alte persoane rănite, aflate în stare critică, să piardă bătălia pentru viață.

FOTO/VIDEO: Obiectiv.net

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button