Fără categorie

Căutată cu Poliția! | „Păgubitul”, un șofer uituc

S-a speriat atât de tare în momentul în care nu și-a mai găsit mașina, încât a crezut că i-a fost furată și a chemat Poliția Locală. Vorbim despre un bărbat din Pătârlagele, care, necunoscând Buzăul, și-a pierdut mașina pe străzile din oraș.

S-a întâmplat luni, atunci când, în urma sesizării, politistii locali au purces la căutarea autoturismului dat dispărut de către proprietar. Două zile mai târziu, mașina buclucașă a fost găsită ascunzându-se pe o altă stradă din Buzău, situată în apropierea locului indicat de proprietar.

Semnalmentele autoturismului corespundeau cu cele indicate  de catre propietar, iar din verificarile efectuate s-a dovedit ca este cel cautat. Propietarul masinii a fost contactat de catre politistii locali, iar acesta s-a deplasat in municipiul Buzau si si-a luat in primire autoturismul

Facem mentiunea că desi autoturismului ii lipsea geamul din partea dreapta a portierei, din interior nu a disparut nimic.”, au transmis polițiștii locali, prin intermediul unui comunicat de presă.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */