CORONAVIRUS

Căutată cu Poliția! | „Păgubitul”, un șofer uituc

S-a speriat atât de tare în momentul în care nu și-a mai găsit mașina, încât a crezut că i-a fost furată și a chemat Poliția Locală. Vorbim despre un bărbat din Pătârlagele, care, necunoscând Buzăul, și-a pierdut mașina pe străzile din oraș.

S-a întâmplat luni, atunci când, în urma sesizării, politistii locali au purces la căutarea autoturismului dat dispărut de către proprietar. Două zile mai târziu, mașina buclucașă a fost găsită ascunzându-se pe o altă stradă din Buzău, situată în apropierea locului indicat de proprietar.

Semnalmentele autoturismului corespundeau cu cele indicate  de catre propietar, iar din verificarile efectuate s-a dovedit ca este cel cautat. Propietarul masinii a fost contactat de catre politistii locali, iar acesta s-a deplasat in municipiul Buzau si si-a luat in primire autoturismul

Facem mentiunea că desi autoturismului ii lipsea geamul din partea dreapta a portierei, din interior nu a disparut nimic.”, au transmis polițiștii locali, prin intermediul unui comunicat de presă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button