Știrile zilei

Ce a pățit medicul Mădălina Munteanu după ce s-a vaccinat: „Unii m-au blocat”

A scăpat de emoțiile vaccinului, dar a dat piept cu lipsa de informare: mai multe persoane au blocat-o pe Facebook, iar unii prieteni au criticat-o.

Tânărul medic stomatolog Mădălina Munteanu susține vaccinarea anti-Covid-19 în România și a vorbit despre experiența sa cu imunizarea, EXCLUSIV pentru DC NEWS.

Întrebată despre starea de după vaccinare, Munteanu ne-a declarat: „Mă simt foarte bine. Am avut doar o mică senzație de jenă în braț, după vaccinare, în seara aceea. În rest, sunt foarte bine, nu am nicio problemă, nici reacție adversă”.

Mai mulți apropiați s-au stins după Covid-19

Sincer, într-un fel sunt recunoscătoare că nu m-am contaminat în toată perioada pandemiei. Am avut destule persoane apropiate care au decedat după Covid-19. Lucrând și în domeniul medical, am fost repartizată și la DSP să fac anchete epidemiologice și am vorbit foarte mult cu oameni care au fost declarați pozitiv.

Astfel, am ales vaccinul, nu vreau să știu ce mi se poate întâmpla dacă mă îmbolnăvesc de Covid-19. Pentru mine, este soluția ideală. Am așteptat momentul…CITEȘTE MAI MULT PE www.dcnews.ro

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

 1. Nu intelegem entuziasmul.

  Niciodata un vaccin administrat intramuscular nu poate oferi suficienta protectie pentru mucoasa aparatului respirator.

  Cum puteti folosi termenul „imunizare”? Aceste vaccinuri nu produc imunitate sterilizatoare. Se spera doar ca vor reduce simptomele. Aceste vaccinuri nu vor stopa pandemia, vor da o falsa senzatie de protectie, multi vaccinati se vor infecta si vor raspandi fara simptome.

  Si, pentru ca acest virus printre altele infecteaza macrofagele alveolare dar si celulele mieloide, riscul de a face forma severa a bolii este sporit. Este vorba despre cosmarul producatorului de vaccinuri, datorat ADE (antibody-dependent enhancement). In special pentru acest tip de virus. Producatorul nu a oferit aceste date, avem doar declaratii de presa.

  In plus, ca si in cazul tratamentului cu plasma ori antivirale mutagene se pune presiune evolutionista pe virus asa ca vom avea tulpini noi.

  Lipsa controlului in absorbtia mRNA / producerea de proteine in c;elule este o alta mare problema.

  Este trist sa vezi medici care fac reclama ca la detergent.

  Nu suntem lipstiti total de protectie in fata acestui virus, se poate preveni si cu alte metode ieftine si mai sigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button