Știrile zilei

Ce părere au localnicii despre colaborarea cu Prospecțiuni

Proiectul de prospectare geofizică desfășurat pe  raza a 36 de localități din cele trei județe: Buzău, Brăila și Ialomița, început în aceasta toamnă de către Hunt Oil Company of Romania, având ca furnizor de servicii compania Prospecțiuni S.A., se apropie final.

În acest context, considerăm că sosit momentul să aflăm și să împărtășim cu dumneavoastră câteva dintre părerile localnicilor  care au colaborat cu reprezentanții Prospecțiuni S.A., în vederea unei bune desfășurării a lucrărilor din zonă:

Andrei Marin, agricultor din comuna Reviga, județul Ialomița, a declarat că înainte de începerea lucrărilor a fost contactat de un reprezentant al companiei Prospecțiuni, iar în urma prezentării specificului activității de achiziție date geofizice și-a dat acordul pentru traversarea terenurilor pe care le lucrează. De asemenea, a primit contravaloarea despăgubirilor agricole, așa cum a fost stabilit în înțelegerea inițială.

Tot din comuna Reviga, județul Ialomița, avem și declarația Președintelui Asociației Crescătorilor de Animale, domnul Antohie Nichita, care a fost foarte mulțumit de colaborarea și corectitudinea reprezentanților Prospecțiuni, cu care a colaborat în mod constant, fiind mereu informat de activitățile specifice. Așa cum a fost stabilit încă de la semnarea înțelegerii, a primit contravaloarea despăgubirilor agricole, ținându-se cont de suprafața traversată, producția la hectar și prețului culturilor agricole.

Și domnul Mihai Călin a fost de acord cu efectuarea lucrărilor de achiziției date geofizice pe cele 500 de hectare din satul Dudescu, comuna Zăvoaia, județul Brăila, pe cele care lucrează. Înainte de începerea lucrărilor, a fost contactat de un reprezentant Prospecțiuni, i-a fost adus la cunoștință modul de lucrul și metoda de calcul a despăgubirilor agricole. În final, a ținut să mulțumească celor de la Prospecțiuni pentru corectitudinea de care au dat dovadă.

Ungureanu Victor, reprezentant al Societății Agricolă Drum Nou, din comuna Zăvoaia, județul Brăila, a fost mulțumit de profesionalismul și corectitudinea reprezentanților Prospecțiuni. Domnul Ungureanu a declarat că a avut o comunicare permanentă cu echipele Prospecțiuni, fiind mereu la curent cu toate activitățile care s-au desfășurat pe terenul dânsului. Încă de la semnarea înțelegerii, a fost informat de modul de calcul al despăgubirilor agricole, iar după terminarea lucrărilor specifice achiziției de date geofizice, a primit suma cuvenită.

Vă reamintim că Hunt Oil Company of Romania a demarat în aceasta toamnă un proiect de explorare a hidrocarburilor convenționale (petrol și gaze naturale) alături de Prospecțiuni, furnizor de servicii de achiziție a datelor geofizice cu peste 65 de ani de experiență. Echipa Prospecțiuni a contactat utilizatorii terenurilor cuprinse în perimetrul proiectului pentru a le oferi informații detaliate referitoare la lucrările care se vor desfășura pe terenul lor și pentru a discuta despre compensațiile oferite.

Ținem să mulțumim, și pe această cale, tuturor localnicilor, din județele Brăila, Buzău si Ialomița, cu care am colaborat excelent  și care ne-au oferit suportul lor în vederea bunei desfășurări a lucrărilor.

Reprezentanții Prospecțiuni pot fi contactați la numerele de telefon 0731320900 și 0732669382 sau la adresa de email [email protected]

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button