ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Cinci tineri din Buzău, în atenția Serviciului de Combatere a Crimei Organizate

Cinci tineri din Buzău vor trebuie să dea explicații după ce au fost depistați de jandarmii buzoieni având asupra lor substanțe interzise.

S-a întâmplat ieri, pe o stradă din Buzău, atunci când un echipaj de jandarmi aflat în misiune de patrulare a observat cinci persoane care se manifestau gălăgios. Jandarmii au fost siguri că tinerii se află în stare de ebrietate, însă, după controlul corporal, au realizat că este vorba despre cu totul altceva.

În data de 01.08.2022, un echipaj de jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, aflat în misiunea de patrulare pe raza municipiului Buzău, a observat cinci persoane care se manifestau gălăgios, una dintre acestea având un comportament deviant, aparent în stare de ebrietate. Atunci, jandarmii au trecut la interceptarea și legitimarea persoanelor.”, a transmis IJJ Buzău.

Potrivit jandarmilor, asupra persoanei care avea un comportament neobișnuit a fost găsită o cantitate de substanțe interzise. De asemenea, verificările făcute în autoturismul acestuia au dus a descoperirea altor obiecte asociate cu traficul și consumul de droguri.

În urma efectuării controlului corporal preventiv și controlului autovehiculului, au fost depistate substanțe susceptibile de a fi interzise la deținere, posibil din categoria drogurilor de mare risc, precum și alte obiecte care comportă suspiciunea rezonabilă că au fost folosite în activități asociate traficului și consumului de droguri.”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău.

În cauză au fost întocmite actele de depistare, care, împreună cu bunurile și substanțele ridicate în vederea confiscării, au fost predate Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate Buzău pentru continuarea cercetărilor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: