Educaţie

Cine sunt noii directori ai Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu”

Inspectoratul Școlar Județean Buzău a numit noua echipă de conducere a Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu”, asta după ce fostul director, Ionel Banu, a ieșit la pensie, iar directorul adjunct, Laurențiu Țepeluș, a fost ales deputat în Parlamentul României.

Începând de mâine, director al prestigiosului colegiu buzoian va fi profesoara de fizică Virginia Mîndruță-Tănăsescu. Recunoscută pentru performanțele obținute cu elevii săi la olimpiadele naționale și internaționale, Virginia Mîndruță-Tănăsescu a fost numită prin delegație a inspectorului școlar general, Ionel Meiroșu.

Postul de director adjunct îi va reveni Ancăi Florea, profesor de științe sociale și consilier educativ al colegiului.

În ultimii 13 ani, la conducerea Colegiului „Hasdeu” s-a aflat profesorul de limba și literatura română Ionel Banu. În 2013 a primit, din partea Primăriei Buzău, titlul de „Omul Anului”, printre meritele sale numărându-se înființarea Centrului Cultural ”B.P. Hasdeu”, organizarea de conferințe la care au participat personalități ale vieții universitare, elaborarea unor lucrări normative în domeniul cercetării și întreaga strategie de management implementată la Hasdeu.

După pensionarea sa, echipa managerială a școlii a rămas și fără directorul adjunct, Laurențiu Țepeluș, care ieri a depus jurământul de deputat în Parlamentul României.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button