Politică

Cine vrea în echipa lui Constantin Toma? Primarul deja strânge CV-uri

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, își dorește cât mai mulți buzoieni în echipa sa, iar pentru aceasta le-a și lansat o invitație.

După ce a confirmat că va candida pentru un al doilea mandat în fruntea Palatului Comunal, edilul buzoian începe să caute specialiști pentru viitoarea garnitură care îl va sprijini în Consiliul Local. În postarea sa, Constantin Toma afirmă că are nevoie de buzoieni dornici să se implice cât mai mult și face un apel la cei care pot contribui cu idei de dezvoltare a orașului:

Invitaţie pentru buzoienii care doresc să facă parte din echipa mea

Din funcţia de Primar al municipiului Buzău, am pornit acum 4 ani cu dorinţa puternică de a schimba oraşul nostru într-unul mult mai atractiv şi mai competitiv pentru toţi locuitorii săi, pentru investitori şi pentru vizitatori.
Împreună cu echipa din Partidul Social Democrat şi cu mulţi dintre buzoienii harnici şi valoroşi, am reuşit să aşezăm Buzăul pe calea cea bună, pe calea cea dreaptă a viitorului său! Suntem la începutul unui drum anevoios, dar plin de oportunităţi!
Pentru o reuşită deplină a dezvoltării Buzăului, avem nevoie de o echipă şi mai mare, şi mai puternică, formată din oameni pasionaţi, profesionişti şi, mai ales, patrioţi!
Azi, putem contribui cel mai mult la progresul comunităţii buzoiene activând într-un partid politic!
Sunt Preşedintele Organizaţiei municipale a Partidului Social Democrat şi vă invit, cu tot respectul şi preţuirea, să deveniţi membri activi ai acestei organizaţii puternice!
În afara completării adeziunii oficiale la PSD, v-aş fi recunoscător dacă aţi adăuga şi un scurt CV, însoţit de propunerile dumneavoastră privind proiectele legate de îmbunătăţirea calităţii vieţii în Buzău, de dezvoltare armonioasă şi durabilă a oraşului nostru drag.
Am nevoie de voi toţi, cei cu sufletul curat, pentru a mă sprijini în conducerea oraşului!
Vă aştept cu entuziasm şi nerăbdare!

Al dumneavoastră,
Constantin Toma

Notă:
Adeziunile pot fi ridicate şi completate la sediul Organizaţiei Municipale PSD Buzău, situat în Bulevardul Unirii, nr. 24, bloc B 13 parter, telefon: 0238.720.737.
Persoană de contact: doamna Elena Bocolea, telefon: 0760261513.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Vreau sa fiu postac al primarului. Am aptitudini pe online, ma descurc cu lingua romena si, cel mai important, pot sa mint fara remuscari. Stiu ca are deja o armata de troli langa el, platita bine. Deci, ma ia primarul in echipa lui si cu cat voi fi platit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: