Politică

Ciolacu: Toți parlamentarii PSD își vor dona 50% din indemnizație pentru achiziția de materiale sanitare

Toți parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizație pentru achiziția de echipamente medicale urgente. Anunțul a fost făcut de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, într-o declarație video transmisă pe Facebook.

În cadrul intervenției sale, Ciolacu a criticat Guvernul, susținând că nu a asigurat echipamente și teste de coronavirus suficiente pentru fiecare județ.

Liderul interimar al PSD a solicitat modificarea urgentă a cadrului legal, astfel încât primăriile și consiliile județene să poată realoca din bugetele proprii sume suplimentare pentru acoperirea necesităților urgente. „Este nevoie rapid de simplificarea procedurilor de achiziții publice strict pentru echipamentele medicale”, a adăugat Ciolacu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Bună inițiativa, dar cred că opoziția ar trebui să facă ma mult, să fie mai implicată în societate. Să sperăm, că gestul nu este unul demonstrativ și că urmează și alte acțiuni concrete.

  2. Stiu ca nu vei publica nici un comentariu, nici nu ai cum sa publici ceva de rau de stapanii tai.dar daca vor sa doneze , sa o faca din averile alea mari ale lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button